Vakantieboerderij Zuid-Limburg

Vakantieboerderij Zuid-Limburg

Geniet van een heerlijk verblijf bij dé vakantieboerderij van Zuid-Limburg. De Schapenweide beschikt over 5 landelijk gelegen vakantiewoningen die ruimte bieden voor 2 tot 8 personen. Bent u een echte wandelliefhebber? Dan gaat u het gegarandeerd naar u zin hebben. Onze vakantieboerderij is hét startpunt voor het maken van prachtige wandelingen door de natuur.

Vakantieboerderij in Zuid-Limburg is geschikt voor gezinnen met kinderen

Ga op vakantie in Limburg en laat uw kinderen genieten van het landleven van de boerderij. Hier vindt u schapen die in de wei lopen. Naast dat de kinderen de lammetjes in het lammerseizoen mogen verzorgen, hebben we ook fietsen en een zandbak. Uw kinderen gaan zich op deze vakantie op de boerderij in Limburg zeker niet vervelen. U geniet daarentegen van de pittoreske dorpjes in Zuid-Limburg die dichtbij onze vakantieboerderij liggen.

Onlangs gerenoveerde vakantiewoningen

De vakantiewoningen van De Schapenweide zijn onlangs gerenoveerd. Als u op vakantie gaat bij onze boerderij in Limburg verblijft u in een woning die van alle gemakken voorzien is. Dit zijn een aantal voorzieningen die u bij ons kunt verwachten:

  • Inbouwkeuken met vaatwasser
  • Koelkast met vriesgedeelte
  • Televisie, radio en wifi

Elke woning beschikt over een eigen terras met meubilair. Zo geniet u met mooi weer heerlijk van een koud drankje samen met uw partner of gezin.

Verblijf in het prachtige Limburg

Verblijft u tijdens uw vakantie ook in de vakantiewoningen naast onze boerderij in Limburg? U bent van harte welkom om een weekend, midweek of zelfs een week langs te komen op onze vakantieboerderij in Wijlre, Zuid-Limburg. Bel ons voor meer informatie op 043-450 1000.

Anderen bekeken ook: